J.J. de Voogd MA

Josse de Voogd is sinds juni 2017 verbonden aan Telos. In samenwerking met BrabantKennis en uitgeverij Ambo Anthos werkt hij aan een boekproject over de relatie tussen geografie en politieke voorkeur. Daarnaast schreef hij een essay voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Josse studeerde Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies (BA) in Nijmegen en Internationale Betrekkingen (MA) in Utrecht. Daarnaast volgde hij cursussen over geografie, conflictstudies en Latijns Amerikastudies. Van 2015 tot 2017 was hij verbonden aan de afdeling Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies van de Universiteit van Amsterdam.

In samenwerking met Bureau de Helling, het wetenschappelijk bureau van GroenLinks, schreef hij het boek ‘Bakfietsen en Rolluiken. De electorale geografie van Nederland’, een voorloper van het huidige boekproject. Als zelfstandig onderzoeker voerde hij een groot aantal opdrachten uit voor diverse overheden en media. Hij schreef diverse rapporten voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en publiceerde een artikel over de electorale geografie van Europa in het Amerikaanse World Policy Journal. Samen met EenVandaag werkte hij aan de serie ‘Middenland’, waarin middelgroot Nederland op de kaart werd gezet. Ook was Josse betrokken bij het project ‘Mind the Gap’ van BrabantKennis, waarin scheidslijnen in de Brabantse samenleving werden verkend.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
0 bestanden geselecteerd: 
Cookie-instellingen