Presentatie tijdens bijeenkomst Hartslag café

19-02-2018 3409 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 15 februari 2018 vond in aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen het Hartslag café plaats. Centraal stond de vraag hoe het staat met de leefbaarheid in Tilburg. Hoe staat het met de sociale samenhang en de voorzieningen in de wijk? En hoe veilig is het eigenlijk in de stad?

Telos directeur John Dagevos was een van de inleiders. In zijn inleiding ging hij in op de vele aspecten van leefbaarheid en de verschillende gezichten van Tilburg. Hij liet zien dat er grote verschillen zijn tussen de Tilburgse wijken en buurten als het gaat om leefbaarheid. Hij wees er op dat leefbaarheidsbeleid om  meer vraagt dan alleen maar fysiek, ruimtelijk beleid maar ook en vooral om een krachtig sociaal beleid.  Verder benadrukte hij het belang om in een ‘booming economy’ te zorgen dat  de onderkant van de arbeidsmarkt wordt meegenomen. 

U kunt de PowerPointpresentatie hier downloaden 

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...