Telos zoekt student-assistent!

14-01-2019 1016 keer bekeken 1 reacties

Ben of ken jij een student met affiniteit met duurzaamheid, analytisch vermogen en kennis van dataverwerking? Lijk het je leuk om wetenschappelijke kennis over duurzaamheid in de praktijk te brengen, en daarmee Nederland duurzamer te maken? Bekijk dan hier onze vacature! (0,2-0,4 fte)

De functie

Vanwege het op korte termijn afstuderen van een aantal student-assistenten is Telos op zoek naar een aantal nieuwe student-assistenten. Telos is een onderzoeksinstituut aan de universiteit (gevestigd in het Intermezzo gebouw). De omvang van het student-assistentschap is 1 à 2 dagen in de week. De taakomschrijving luidt als volgt: Het verzamelen en analyseren van data ten behoeve van monitoringsopgaven waar het instituut zorgt voor draagt. De data beslaat voornamelijk wijken en gemeenten, zowel binnen Nederland als in Europa. We zoeken één student-assistent die zich voornamelijk richt op algemene gegevensverzameling en één student-assistent die zich gaat bezig houden met geavanceerdere databewerking. Voor beide functies bieden we de mogelijkheid om met GIS te (leren) werken.

Jouw profiel
  • Tweede/derdejaars bachelor- of master student
  • Affiniteit met duurzame ontwikkeling
  • Comfortabel met het verzamelen van data en het maken van analyses
  • Voldoende kennis van MS Excel is noodzakelijk, kennis van MS Access en SPSS/Stata/R is een pré.
  • Gezien het feit dat zowel de informatiebronnen als onze opdrachtgevers overwegend Nederlands zijn, is het noodzakelijk dat de kandidaat goed Nederlands kan lezen en spreken.
Arbeidsvoorwaarden

De Universiteit van Tilburg biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving. Wij bieden:

  • Een 0,2 – 0,4 fte functie als student-assistent per 1 februari 2019 (of eerder in overleg) voor in eerste instantie een half jaar. Daarna is in overleg een verlenging mogelijk. De voorkeur gaat uit naar studenten die langer dan een half jaar beschikbaar zijn.
  • Salaris conform de voor studentenassistenten geldende schaal volgens de CAO Nederlandse Universiteiten. Het aan een student-assistent toe te kennen salaris wordt bepaald door het aantal behaalde studiepunten. Voor de functie van student-assistent is een bereikt minimum van 60 ECTS vereist.
  • Vakantiegeld (8% in mei) en eindejaarsuitkering (8,3% in december).
  • Pensioenopbouw bij het ABP.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruben Smeets (r.j.smeets@uvt.nl, 013 466 8322). Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Je sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae dient uiterlijk 24 juni 2018 te zijn ontvangen.


Tilburg School of Economics and Management

Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) staat hoog aangeschreven. Het onderzoek, verenigd in CentER, behoort tot de Europese top. De Bacheloren Masteropleidingen, waarvan er drie Bachelors en zestien Masters volledig in het Engels worden verzorgd, staan op de internationale kaart met het in 2002
verworven AACSB-keurmerk. Medewerkers en studenten vormen een ambitieuze, internationale gemeenschap.
Tilburg School of Economics and Management

Sollicitatiecode

Tilburg University hanteert de NVP-sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

Disclaimer

De tekst in deze vacatureadvertentie is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Tilburg University. Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Tilburg University is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet
rechtstreeks handelen in opdracht van de Tilburg University. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Tilburg University worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer nu op deze functie!

1  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Niklas Limacher 06-02-19 om 4:55

Hi! I wanted to ask if you could perhaps translate to English? I've understood most of it and believe that this is a position I may be interested in. I'm currently studying CSAI in my second year of the bachelor. Currently learning machine learning, so if you'd like me to work with data I think it may be good practice.
Let me know!
n.s.limacher@tilburguniversity.edu